Moni ponnisti The X-Filesista

the-hollywood-reporter

Yhdeksän ensimmäisen kautensa aikana The X-Files tarjosi erinomaisen kasvualustan uusille TV-sarjojen tekijöille. Tekijätiimistä hämmästyttävän moni nousikin myöhemmin menestyneiksi TV-tuottajiksi. Oikeastaan melkein kaikki sarjan pitkäaikaisista tekijöistä sarjan luojaa lukuun ottamatta ovat luoneet itselleen merkittävän TV-uran. The X-Filesin kasvatit ovat toimineet esimerkiksi sellaisten menestyssarjojen kuin Breaking Bad, Game of Thrones, Americans, American Horror Story, 24, Hannibal ja Homeland takana.

Kulissien takaa -sivustolle on nyt lisätty tietoa The X-Filesin tekijöistä. Sivulta löytyvät nyt sarjan tärkeimmät käsikirjoittajat, ohjaajat, tuottajat ja näyttelijät. Moni The X-Filesin tekijöistä on tietysti toiminut monessa eri roolissa, joten luokittelu kirjoittajien, ohjaajien ja tuottajien kategorioihin ei ole kovin toimiva.

Yllä olevassa Hollywood Reporterin kuvassa (2016) poseeraavat sarjan tekijöistä Howard Gordon, Steven Maeda, Darin Morgan, David Amann, John Shiban, Greg Walker, Jeffrey Bell, Vince Gilligan, Chris Carter ja David Duchovny.

Taustaa: sarjan tekijöitä

Sarjan käsikirjoittajia
Sarjan ohjaajia
Sarjan muita tuottajia
Sarjan näyttelijöitä
Sarjan muita tekijöitä