Kuvataanko uudet jaksot ensi keväänä?

babble on.png

Chris Carter uskoo, että The X-Filesin uusia jaksoja päästään kuvaamaan Vancouverissa jo ensi keväänä.

Carter on kommentoinut tulevien jaksojen teon aikataulua The Globe and Mail -lehdelle. Carter vahvisti myös neuvottelujen päätähtien kanssa olevan pitkällä ja kuvas neuvottelujen olevan ”rakentavia”. Carter spekuloi haastattelussa myös sillä, kuinka monta vuotta sarjalla on vielä jäljellä elinaikaa. Hän mainitsee lisäksi jaksoja olevan 11. kaudella jonkin verran enemmän kuin 10. kaudella.

tca.jpg

Carter ja tähdet tammikuussa 2016

Carterin kommentit tulivat vain päiviä sen jälkeen kun Gillian Anderson kommentoi ITV This Morning -ohjelmassa, että paljon on vielä tapahduttava ennen kuin kausi todella toteutuu. Andersonin kommenteissa saattaa tosin olla kyse myös neuvottelutaktiikasta — yrittihän FOX viimeksi maksaa Andersonille vain puolet David Duchovnyn palkasta. David Duchovnyn aikatauluista luulisi löytyvän vapaata aikaa ainakin hetkeksi, sillä NBC on päättänyt lopettaa miehen Aquarius-sarjan kahden kauden jälkeen.

aquarius.png

Sinne meni Sam Hodiak

Lokakuun 25. päivä julkaistaan muuten lisää The X-Filesin musiikka, sillä La-La Land Records julkaisee Mark Snown neljän CD-levyn paketin The X-Files Volume 3.  Asiasta on kertonut Eat The Corn.

Katso myös: 11. kauteen liittyvät uutiset