Neuvottelut uusista jaksoista vaikeuksissa

1001n

Neuvottelut The X-Filesin uudesta kaudesta on keskeytetty tuloksettomina.

Gillian Anderson on todennut Reutersin haastattelussa, että sarja ei olisi palaamassa enää ruutuun. Hieman tämän jälkeen Anne Simon kertoi Twitterissä 11. kautta koskevien neuvottelujen keskeytyneen ongelmien takia. Uusien jaksojen tekemistä ei olisi kuitenkaan vielä lopullisesti kuopattu.

Aiemmin uutisoitiin 11. kauden teon olevan vain julkistamista vailla, vaikka jaksojen lopullisesta määrästä ja kuvausajankohdasta on ollut erimielisyyksiä. Viihdetoimittaja Patrick Munn väittää kyseen olevan nytkin nimenomaan aikataulujen aiheuttamasta ongelmasta. Munnin mukaan kuvausten aloituspäivä keväällä 2017 oli jo sovittu, mutta nyt kuvausten aloittaminen tuolloin ei näytä enää todennäköiseltä. Se taas merkitsee, että todennäköisesti uusia jaksoja ei nähdä televisiossa ainakaan syksyllä 2017 tai kevällä 2018, jos koskaan.

FOX ei ole vielä kommentoinut uusimpia väitteitä. Aika näyttää onko tässäkin vain kyse jonkun ovelasta neuvottelustrategiasta. Vai jääkö My Struggle II:n loppu viimeiseksi vilaukseksi  Mulderista ja Scullysta? Mutta ainakin sen voi todeta, että Chris Carter ei olisi saanut ottaa 11. kauden tekoa niin itsestäänselvyytenä (mikä tosin oli tiedossa jo vuosi sitten).

Katso myös: Uutisia 11. kaudesta