FOX lupaili pian uutisia The X-Filesin jatkosta – ja veti sanansa takaisin

iwtbp3

Neuvottelut uusista jaksoista jatkuvat, vakuutti FOX TCA-lehdistötilaisuudessa, mutta viesti oli lopulta ristiriitainen. Päivitetty 12.1.

Vaikka The X-Filesin jatko onkin näyttänyt epäselvältä jo jonkin aikaa, oli FOX 11.1. pidetyssä Television Critics Association -lehdistöpaneelissa aiempaa optimistisempi. FOX:n viihdepuolen johtaja David Madden kertoi, että neuvottelut jaksoista jatkuvat, vaikka ovatkin vaikeita. Madden uskoi, että FOX voi piakkoin kertoa uutisia sarjan jatkumisesta.

Maddenin mukaan uutisia piti alun perin kertoa jo lehdistöpaneelissa, mutta neuvotteluja ei saatu ajoissa päätökseen. Uusi kausi sisältäisi enemmän kuin kuusi jaksoa mutta vähemmän kuin 22 jaksoa. Jaksot nähtäisiin televisiossa aikaisintaan vuonna 2018.

Päivitys: FOX:n toisella johtajalla Gary Newmanilla oli lehdistötilaisuuden jälkeen varsin erilainen näkemys tilanteesta. Newmanin mukaan matkassa on mutkia, ja uutisia uudesta kaudesta ei tulla todennäköisesti kuulemaan pian, kuten hän jo viime viikollakin totesi. Uudet jaksot saatetaan nähdä vasta vuonna 2019, jos silloinkaan. Hieman koordinointia, FOX!

EW: X-Files: Fox very close to ordering more episodes
ENews: This Is The X-Files Return Update You’ve Been Waiting For
IndieWire: ‘The X-Files’ Update: Renewal Talks are Progressing, But It’s Not Likely to Return Next Season

Katso myös: Uutisia 11. kaudesta