Kuvaukset edenneet jo yhdeksänteen jaksoon

s11bts45

Viimeisimmän viikon saldo: yhdeksännen jakson kuvaukset alkoivat ja vitsailua Twitterissa.

The X-Files Event Series – Second Chapterin kuvauksissa on edetty jo yhdeksänteen jaksoon. Kymmenennen ja samalla kauden ja ehkä koko sarjan viimeisen jakson esituotanto on jo alkanut. Toisin sanoen Mulderin ja Scullyn kenties lopullinen kohtalo on jo päätetty.

zelda

Zelda-kyltit ohjaavat kuvauspaikalle

Yhdeksättä jaksoa on tällä viikolla kuvattu Lynn Canyon Parkissa sekä Garibaldi Parkissa Vancouverin kaupungin pohjoispuolella. Tunnelmakuvia kuvauksista on julkaissut esimerkiksi Halfwit44. Ainakin synkkiä metsämaisemia on siis luvassa. Yhdeksännen jakson on kirjoittanut Benjamin Van Allen. Van Allen toimi edellisellä kaudella käsikirjoittajien assistenttina, ja on nyt siis edennyt käsikirjoittajaksi asti. Van Allen toimi Chris Carterin pilotin asteelle jäänessä sarjassa The After tuotantosihteerinä. Jakson ohjaaja on Holly Dale, jolla on 25 vuoden kokemus TV-sarjojen ohjaamisesta (mm. Valtiatar, Castle, Quantico, Kova laki: Erikoisyksikkö, NCIS, Grimm, Extant, Dexter, The Americans, Todistettavasti syyllinen, Sarah Connorin aikakirjat ja Stargate: Atlantis).

s11bts23

Gillian Anderson kuvasi kolleegansa viestittelemässä

Gillian Anderson, David Duchovny ja Brick-koira (tai kuka näitä sosiaalisen median tilejä todellisuudessa hallinnoikaan) viihdyttivät viikonvaihteessa Twitterissä taas seuraajiaan omituisella twiittiketjulla. Kaikki alkoi, kun Duchovny twiittasi kuvan mielestään kaikkien aikojen pisimmistä Gillyboardista eli korokkeesta, jonka päällä seisoessaan lyhyt Anderson saadaan lähikuvissa näyttämään pidemmältä Duchovnyn rinnalla. Ja siitähän se sitten taas lähti.

s11bts24

s11bts28s11bts29s11bts26

s11bts30.PNG

The X-Filesin kuvausten piti alun perin päättyä joulukuun 21. päivä. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että aikataulusta ollaan hieman jäljessä. Toivottavasti kuvaukset ovat kuitenkin ohi jouluun mennessä.

The X-Filesin uudet jaksot nähdään 3. tammikuuta alkaen
Tietoa The X-Filesin 11. kaudesta
Uusia jaksoja koskevat uutiset