Tulossa: DVD/Blu-ray, sarjakuvia, musiikkia…

comic1.jpg

Katsaus tulossa oleviin julkaisuihin:

  • The X-Files Event Series – Second Chapter julkaistaan DVD:lla ja Blu-Raylla loppukesästä. Ranskalainen versio ilmestyy Ranskan Amazonin mukaan 1. elokuuta, ja pohjoismainen versio suomenkielisillä tekstityksillä ilmestyy Cdon.comin mukaan 27. elokuuta. Ranskan Amazon väittää myös, että samoihin aikoihin ilmestyy kaikki kaudet sisältävä julkaisu.
  • IDW Publishing on alkanut julkaista uutta The X-Files -sarjakuvaa nimeltä Case Files. Tarinat sijoittuvat sekalaisiin ajankohtiin sarjan 25-vuotisen historian aikana.
  • La La Land julkaisee Mark Snown The X-Files –musiikeista neljännen ja viimeisen kokoelmalevyn vuodenvaihteessa. Musiikkia levylle on voinut ehdottaa tällä keskustelupalstalla. Tulossa on myös erillinen soundtrack kauden 11 musiikista.
  • Uusia kiinnostavia kirjoja ei näytä olevan tulossa, mutta viime vuoden lopulla julkaistiin Darren Mooneyn kirja Opening the X-Files: A Critical History of the Original Series. Kirja perustuu Mooneyn kritiikkeihin The M0vie Blog -sivustolla.
  • Viime vuonna ilmestyi myös Robert Arpin toimittama kirja The X-Files and Philosophy. The Truth Is In Here, joka analysoi sarjaa läpikotaisin.
  • Entertainment Weekly julkaisi tammikuussa kirjasen nimeltä The Ultimate Guide to The X-Files: 25 Years – Inside Every Season & Film. EW on koonnut läpyskään vanhoja juttujaan The X-Filesista 25 vuoden ajalta sekä myös 11. kauden kuvausten aikaan tehtyjä artikkeleja ja haastatteluja.
  • David Duchovnyn kolmas romaani Miss Subways julkaistaan toukokuussa. Äänikirjaversion on lukenut nauhalle Téa Leoni. Gillian Andersonilta ei tiettävästi ole ilmestymässä uusia kirjoja, mutta Anderson mainostaa yhä vuosi sitten ilmestynyttä kirjaansa WE: A Manifesto for Women Everywhere.
  • David Duchovny, Mitch Pileggi ja William B. Davis nähdään heinäkuussa Montreal Comic conissa. Gillian Anderson joutui peruuttamaan vierailunsa. Creation Entertainment on järjestämässä marraskuussa juhlakokoontumista The XFilesin kunniaksi, mutta toistaiseksi tuloaan ei ole varmistanut kuin Duchovny.

The X-Files Event Series – Second Chapter