The X-Files: muita tekijöitä

mark-snowMark Snow on säveltänyt musiikin kaikkiin The X-Filesin jaksoihin ja elokuviin. Snown käsialaa on myös sarjan tunnusmusiikki. Snow on ollut Emmy-ehdokkaana 19 kertaa ja hän on voittanut 34 ASCAP (American Society of Composers, Authors and Publishers) -palkintoa. The X-Filesin lisäksi Snow on säveltänyt musiikkia mm. sarjoihin Starsky ja Hutch, Millennium, The Lone Gunmen, Harsh Realm, Smallville, La Femme Nikita ja Aavekuiskaaja. 

Randy Stone oli tekemisissä vain yhden The X-Files -jakson kanssa, mutta hänen panoksensa oli sitäkin merkittävämpi: Stone on se mies, joka ansiosta David Duchovny ja Gillian Anderson palkattiin The X-Filesin päärooleihin. Emmy- ja Oscar-palkittu Stone kuoli vuonna 2007, ja I Want to Believe -elokuva oli omistettu hänen muistolleen. Myöhempien jaksojen castingista vastasi Rick Millikan.

Sarjan elokuvaajia:
Bill Roe (mm. Castle, Mad Men) : kaudet 6-9 ja I Want to Believe -elokuva
John S. Bartley (mm. Lost, Viikingit, Bates Motel): kaudet 1-3
Joel Ransom (mm. Taistelutoverit, Taken): kaudet 4-5

Sarjan leikkaajia:
Heather MacDougall (mm. Uhka, Sarah Connorin aikakirjat): 60 jaksoa 1993-2016
Lynne Willingham (mm. Breaking Bad, True Blood): 37 jaksoa 1997-2002
Stephen Mark (mm. Deadwood, Smallville): 25 jaksoa 1993-1996 sekä Fight the Future -elokuva

Muita:
Gennifer Hutchinson toimi sarjassa assistenttina kausilla 8 ja 9. Hänestä tuli menestynyt tuottaja ja käsikirjoittaja (Breaking Bad, Better Call Saul).
Michele Fazekas toimi tuottajien assistenttina 6. kaudella. Fazekas onsittemmin tuottanut ja kirjoittanut esimerkiksi sarjoja Agent Carter, Hawaii-Five-0, Law & Order: Special Victims Unit ja Dollhouse.

Sarjan käsikirjoittajia  Sarjan ohjaajia  Sarjan muita tuottajia  Sarjan näyttelijöitä  Sarjan muita tekijöitä