Traileri tietylle kohdeyleisölle ja nippu uusia promokuvia

s11promo9

FOX julkisti uuden trailerin sekä uusia (ja vanhoja) promokuvia. Muissa Pohjoismaissa uudet jaksot nähdään päivän viiveellä Viaplay-palvelussa, entäpä Suomessa?

Uusi The X-Files Event Series – Second Chapter -sarjan ennakkopätkä on nimeltään ”The Mulder & Scully Relationship”, joten arvannette, että se on shippereille suunnattu. Mitään kovin spoilaavaa Mulderista ja Scullysta ei trailerissa kuitenkaan nähdä, vaan David Duchovny ja Gillian Anderson lähinnä arvuuttelevat, mikä onkaan Mulderin ja Scullyn suhde toisiinsa. X-Files News julkaisi jo oman analyysinsä. Aiemmat FOX:n julkaisemat trailerit ovat: NYCC-traileri, ”Help Without Trust”, ”11/23 preview”, ”Season 10 Cliffhanger” ja ”We need your help” (näissä on luonnollisesti spoilereita).

Trailerin lisäksi FOX on julkaissut joukon uusia promokuvia. Paitsi että osa niistä on selvästi jostain kätköistä esiin kaivettuja vanhoja promokuvia. Alla olevat kuvat voi klikata suuremmiksi.

Suomen FOX ei ole vielä tiedottanut, koska se aikoo esittää Salaisten kansioiden uudet jaksot Suomessa. Maailmalta on kuitenkin jo kuulunut uutisia, että jaksoja oltaisiin esittämässä monissa maissa samaan tapaan kuin viimeksi, eli  vuorokauden sisällä niiden Pohjois-Amerikan ensiesityksestä. Esimerkiksi Ruotsissa uudet jaksot lähetetään seuraavana päivänä sekä TV3-kanavalla että Viaplay-suoratoistopalvelussa. Viaplayn sivujen mukaan myös Norjassa ja Tanskassa jaksot nähdään Viaplayssa seuraavana päivänä.  The X-Filesin vanhat jaksot ovat tällä hetkellä katsottavissa myös Suomen Viaplayssa. Nähdäänkö siellä myös uudet jaksot?

The X-Filesin uudet jaksot nähdään 3. tammikuuta alkaen
Tietoa The X-Filesin 11. kaudesta
Uusia jaksoja koskevat uutiset